Mooi Merk: Deze Vegan Tassen Gemaakt Uit Gerecycleerd Plastic Zijn Beter Dan ‘The Real Deal’

Liefde voor dit merk!

Ze zien er minimalistisch uit, praktisch, zijn beschikbaar in vele kleuren, maar bovenal zijn ze 100 % Vegan en duurzaam: ik heb het over de tassen van het merk Matt & Nat. Dit Canadese label laat zich keer op keer inspireren door de prachtige natuur van Montreal. De handtassen en rugzakken zijn minimalistisch en passen zo bij vele outfits. Op het eerste zicht doen de tassen van Matt & Nat zelfs wat denken aan luxemerk Longchamp, alleen is de boodschap achter dit merk véél mooier.

Matt(erial) & Nat(ure)

Het motto van Matt & Nat is simpel: ‘Live Beautifully’, iets wat je op verschillende manieren kan interpreteren: creativiteit, waarden en normen. Maar zeker ook waardering voor mens, natuur én dier. Want dit is toch waar Matt & Nat voor staat. Zo wordt er vaak geëxperimenteerd met gerecycleerde materialen zoals: gerecycleerde nylons, karton, kurk en rubber. Sinds een paar jaar maken ze gebruik van 100 % gerecycleerde plastic flessen bij het maken van de voeringen. Er werden onlangs zelfs gerecycleerde fietsbanden toegevoegd aan hun collectie basismaterialen. Duidelijk een merk dat veel belang hecht aan ecologie & duurzaamheid.

Wat dacht je van een leuke bumbag?
© Matt & Nat via Zalando

Minimal For The Win

De hele collectie van Matt & Nat ziet er erg minimalistisch en tijdloos uit. Maar dat maakt dat je de tassen bij veel kan dragen. Combineer met je casual skinny jeans, maar net zo goed het ideale accessoire voor een fancy avondje uit. De combinaties zijn eindeloos met een tas of rugzak van Matt & Nat. Naast tassen verkoopt het merk ook stijlvolle schoenen en retro zonnebrillen. We like!