Deze Nieuwe Winkel Aan De Meir Is Dé Place To Be Voor Duurzame Fashionista’s

..something new old.

Al weken gonsde het van de geruchten dat er een vestiging van ‘De Kringwinkel’ aan de Meir zou komen. En niet een typische winkel die we gewend zijn, het zou gaan om een vestiging met alleen maar tweedehands kleding en accessoires. Vandaag was het dan eindelijk zover, want de winkel heeft feestelijk de deuren geopend.

New/Old Kid In Town

Niets zo leuk als een namiddagje thrift shopping. Uren snuisteren tussen tweedehands spullen opzoek naar die ene geweldige vondst. Alleen jammer dat de gemiddelde ‘De Kringwinkel’ geen al te groot aanbod aan fashionable afdankertjes heeft. Maar daar is sinds vandaag verandering in gekomen, want in de Otto Veniusstraat te Antwerpen is de allereerste ‘De Kringwinkel’ met alleen maar kleding & accessoires geopend. Pal tussen de grote modeketens aan de Meir dus. De Kringwinkel wil hiermee een duurzaam alternatief bieden en mensen bewuster over hun aankopen doen nadenken.

Think Twice

En al wie nu denkt aan een stoffige winkel met tweedehands kleren heeft het goed mis, want de inrichting van het pand kreeg een eigentijdse touch, wat het echt een gezellige winkel maakt. Naast gewone kleding en accessoires heeft deze vestiging ook een afdeling met merkkledij. Heel leuk wanneer je geen al te groot budget hebt, maar toch graag eens designerkleding wil aanschaffen. Bovendien is kleding tweedehands kopen veel duurzamer (omdat er geen productieproces aan te pas komt) dan in grote ketens als Zara en H&M die zich op nog geen honderd meter verder bevinden. Een goede zet van De Kringwinkel en meer dan zeker een bezoekje waard.

© De Kringwinkel
De Kringwinkel
Otto Veniusstraat 11
2000 ANTWERPEN