Naar De Kapper: Vegan & Organic Hair Bar Nu

Green [hair]
is the new
black.

Joepie, want sinds kort heeft Antwerpen er een nieuwe kapper bij. En niet zomaar een, want HAIR BAR NU maakt enkel gebruik van vegan & natuurlijke producten. Geen chemische rommel dus die je haren kapot maken en ook nog eens heel slecht voor je huid zijn. Daarnaast is ook je trouwe viervoeter bij HAIR BAR NU meer dan welkom. Woehoew, we like!

Een bezoekje aan de kapper, wie houdt er niet van? We hebben allemaal wel eens nood aan een paar uurtjes me-time én een nieuwe coupe. Jammer genoeg gebruiken kappers nog te vaak producten die vol chemische producten zitten. Bovendien zijn deze ook niet cruelty-free. Maar dankzij Dimmi van HAIR BAR NU die 10 jaar ervaring als kapper heeft, kunnen wij vanaf nu met een gerust hart naar de kapper.

HAIR BAR NU is een van de weinige kappers die uitsluitend gebruik maakt van vegan & natuurlijke producten. Deze zijn van het merk Organic Hairspa en bevatten geen schadelijke stoffen als parabenen, SLS etc. bevat. Zo zijn macadam olie en groene thee een van de natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat zowel haar als huid een gezonde boost krijgen. En niet alleen je haren worden verwend, want tijdens de knipbeurt kan je genieten van een gezond hapje en drankje. Een ding is zeker: HAIR BAR NU is de ideale plek om even tot rust te komen en te genieten en dat met een zuiver geweten.

Wij begrijpen maar al te goed waarom deze kapper de naam NU kreeg, want wij willen NU naar de kapper!

Hair Bar Nu
Jan Van Rijswijcklaan 277
2020 Antwerpen