Mooi Merk: Cîme, Honestly Beautiful Vanbuiten én Vanbinnen

Alleen maar liefde 
voor dit mooie merk. ♥

Als er iets is waar wij van houden, dan is het wel van een mooi merk met een nog mooier verhaal erachter. Wat ooit een droom was van twee rechtenstudentes werd enkele jaren later werkelijkheid: een eigen natuurlijke cosmeticalijn die de naam Cîme kreeg en niet meer in je badkamer mag ontbreken.

De Kracht Van De Himalaya

Cîme is een op en top Belgisch cosmetica merk dat gebruik maakt van natuurlijke bestanddelen. Deze zijn afkomstig van planten die heel hoog in de zuivere en gezonde berglucht van de Himalaya groeien. Wilde rozen, duindoornbessen en edelweiss zijn allemaal krachtige planten die sterk genoeg zijn om op een hoogte van meer dan 3000 meter en onder ruwe omstandigheden te overleven. De ideale bestanddelen dus om een optimale bescherming aan je huid te geven.

Bio & Eco

Cîme houdt van de natuur en bevat daarom uitsluitend natuurlijke bestanddelen. We like! Ingrediënten zijn gecertificeerd biologisch en laten je huid stralen. Alle producten zijn dierproefvrij & vegan. Bovendien bevatten ze ook geen parabenen, phenoxyethanol, synthetische parfums, propylene glycol en siliconen, bestanddelen die allemaal schadelijk voor je huid zijn. De producten hebben allemaal een ECOCERT label wat betekent dat ze milieuvriendelijk zijn en afkomstig uit biologische landbouw.

“De crème bevat Edelweiss, een krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen zon en stress. Wat deze bijzondere plant op 3000 meter hoogte in de bergen kan, kan het dus ook op onze huid.”

cîme

A Few Of My Fav Things: Edelweiss, Wild Rose & Aloë Vera

De dag- en nachtcrème van Cîme, die overigens de mooie naam ‘Belle d’Amour’ kreeg, is uiterst geschikt voor gevoelige huidjes. De crème bevat Edelweiss, een krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen zon en stress. Wat deze bijzondere plant op 3000 meter hoogte in de bergen kan, kan het dus ook op onze huid. De crème bevat ook nog wilde roos die huidveroudering tegengaat. En als laatste zorgt aloë vera voor een kalmerend en hydraterend effect. De ideale mix voor een stralende huid!

Liefde op het eerste gezicht met de Belle d’Amour dag- en nachtcrème van Cîme. Deze is heel aangenaam in gebruik en heeft een subtiele geur. Ook handig dat je de crème zowel ‘s morgens als ‘s avonds kan gebruiken. Bovendien bevat deze edelweiss, wat toch best speciaal is. Wij zijn fan!