6 Nagellak Merken (+ Removers) Minder Toxic Dan Je Ex

 " I'm addicted to you,
don't you know you're NOT toxic?"
#SorryBritney

Nagellak en zomer, twee woorden die haast onafscheidelijk zijn. Helaas zijn nagellak en toxic dat ook. Wist je dat het vol chemische bestanddelen zit? De geur alleen al verraadt dat nagellak niet veel goeds bevat. Gelukkig zijn er meer en meer nagellak merken die de voorkeur geven aan natuurlijke ingrediënten waardoor deze dus ook veel beter voor je huid zijn. Qua kleuren kan je met nagellak bijna nooit de mist in gaan, maar pastel en felle kleuren doen het altijd goed tijdens de zomer.

1. Zoya

Zoya is een vooraanstaand nagellakmerk dat de non-toxic trend gezet heeft. Het merk doet op het eerste zicht wat denken aan de toxic variant Sally Hansen. Verschil is dat deze 5free is wat betekent dat het vrij is van 5 chemicaliën die traditionele nagellakjes wél bevatten. Bovendien is Zoya cruelty-free en vegan.

2. 100 % Pure

De naam van het merk verraadt het al: 100 % puur. Maar volgens het merk zelf heeft de naam meer dan alleen met de natuurlijke ingrediënten te maken. Bij 100 % Pure hechten ze veel belang aan duurzaamheid en het milieu. Ook zijn de producten cruelty-free en vegan.

3. Piggy Paint

Dit leuke nagellak merk op waterbasis is ecologisch en ook geschikt voor kinderen. Hun slogan: Piggy Paint, natural as mud. Bovendien zijn alle nagellakjes ook geurloos. Dat wordt delen met je mini. Samen spelen, samen delen. 😉

4. Orly

Een ander non-toxic nagellak merk dat zeker niet moet onderdoen voor toxic varianten is Orly. Het merk doet denken aan O.P.I. Alleen zijn deze nagellakjes 12 free (vrij van maar liefst 12 chemicaliën die wél in traditionele nagellak zitten), cruelty-free en vegan. Bovendien krijgt iedere kleur een originele naam. “It’s Brittney, Beach” is onze favoriet.

5. Pacifica

Pacifica is een award winning cosmetica merk dat bekend staat om haar natuurlijke bestanddelen. Daarnaast is het ook cruelty-free en vegan. De nagellakjes van Pacifica zijn 7free (vrij van 7 chemicaliën die wél in traditionele nagellak zitten).

6. Zao

En last but not least Zao, een duurzaam merk dat 100 % natuurlijk is. Ook de verpakking is goed voor het milieu en bovendien navulbaar. De nagellakjes zijn allemaal cruelty-free en vegan.

SHOP NON-TOXIC REMOVERS